MONTAJ AER CONDITIONAT BUCURESTI si ilfov - 0733729989

MONTAJ AER CONDITIONAT BUCURESTI si ilfov

Oferim montaj aer conditionat Bucuresti si Ilfov indiferent de tipul aparatului de aer conditionat cu sau fara kit de montaj inclus in cutie.
Puteti apela la noi pentru demontat aer conditionat si remontat aer conditionat in cazul in care blocul dvs este reabilitat termic .
Te-ai mutat si ai nevoie sa iti demontam aerul conditionat si sa il montam in noua locatie ? Ai intrat unde trebuie ! Apeleaza-ne cu incredere la nr 0733729989 !
Echipa de montaj aer conditionat Bucuresti si Ilfov este aici pentru tine 24/24 – 7/7 ! Ne gasesti de luni pana duminica la nr de telefon 0733729989 ! Suna-ne pentru a stabili o programare.
Pentru orice montaj efectuat , folosim cele mai noi si performante echipamente de montaj ! In acest fel , efectuam un montaj sigur si de durata pentru confortul dvs. Suntem profesionisti si ne dorim sa apelati cu incredere la serviciile noastre , de aceea , pentru fiecare montaj efectuat , va oferim garantie timp de 12 luni ! Apeleaza cu incredere la echipa montaj aer conditionat Bucuresti si Ilfov.
Ai un aparat si doresti sa il montezi ? Apeleaza cu incredere la nr 0733729989 pentru a lua legatura cu un specialist din cadrul echipei noastre .
Rolul aparatului de aer conditionat este acela de a mentine aerul la un nivel constant de temperatura si umiditate .
Pentru a atinge acest nivel climatic , aerul introdus in incinta de catre aparat este “conditionat” , adica tratat intr-un aparat sau o instalatie , printr-un procedeu specific precum : incalzire , racire , pulverizare cu apa sau injectare cu abur , la presiune joasa.
Iti oferim si Intretinere aer contitionat Bucuresti si Ilfov dupa montaj

MONTAJ AER CONDITIONAT BUCURESTI si ilfov

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste la capacitatea sa normal, sunt sanse mari sa nu mai aiba suficient Freon pentru a asigura racirea optima. Schimbarea/Completarea freonului se face doar de catre firme certificate si specializate in acest domeniu. Recomadam ca si procesul de curatare si igienizare sa fie facut tot cu o firma specializata , deoarece detin ustensile de inalta calitate si solutii de curatare profesionale , asigurand un process de curatare si igienizare eficent si de calitate.
Sunati la urmatorul nr de telefon pentru o programare: 0733729989 . Intretinere aer conditionat Bucuresti si Ilfov.

Intretinere aer conditionat

Intretinerea mastii aparatului
Recomandam a nu se ignora si carcasa aparatului de aer conditionat in procesul de igienizare , deoarece pe interiorul ei se pot aduna depozite de praf , bacterii si mizerie. In marea majoritate a cazurilor , carcasa este detasabila , deci , nu se vor intampina dificultati la scoterea acesteia. Recomandam sa se efectueze o curatare temeinica cu detergent , apa calda si perie de curatat , apoi dezimfectata si lasata bine la uscat , inainte de a se repune in functiune.

SERVICE AER CONDITIONAT

Indiferent de tipul problemei , serviciile pe care vi le oferim sunt efectuate de catre tehnicieni acreditati de ministerul muncii , intrucat ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de efectuarea lucrarii.
Un aer conditionat este compus dintr-o instalatie frigorifica si condensator , construite din tevi cu aripioare exterioare. Instalatia frigorifica este compusa dintr-un compresor si vaporizator.
Indiferent de tipul aparatului de aer conditionat , principiul de functionare este acelasi : compresorul este actionat de un motor ( ce poate fi cu piston cu miscare de traslatie , rotativa , elicoidala , etc ). Motorul are rolul de a difuza agentul de racire in instalatia frigorifica. In cazul aparatelor de aer conditionat , agentul de racire (frigorific) din interiorul instalatiei de climatizare se numeste Freon .
Toti clientii sunt foarte importanti pentru noi , de aceea , suntem mereu pregatiti sa venim in intampinarea dvs cu preturi attractive si oferte personalizate.

CONTACT